Meest gestelde vragen

Hoe betaal ik?

U kunt op vier manieren betalen:

Per I-deal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Per PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay en in andere online winkels kunt betalen.
PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen.
Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Rekening openen te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.
Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Per overboeking vooraf

Bij deze optie kunt u het bedrag gewoon op de normale wijze overboeken naar onze rekening; u krijgt bij de gekozen optie de bankgegevens te zien die daarvoor nodig zijn, alsmede het over te boeken bedrag.

In onze winkel

U kunt de stoepborden ook afhalen bij ons bedrijf in Rotterdam, industrieterrein Noordwest (ruime parkeergelegenheid). U kunt dan per pin of contant betalen. Een originele factuur wordt u uiteraard ter hand gesteld. U bespaart hiermee de verzendkosten ad € 25,=.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt ca. 1 dag na binnenkomst van uw betaling op onze rekening. In sommige gevallen is de transactietijd van de bank langer dan 1 dag. Dit hebben wij niet in de hand. De regel is echter dat een betaling dezelfde dag nog bij ons binnen is.

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen per zending 25,= ex btw. Het maakt niet uit hoeveel stoepborden er worden verzonden met de verzending.

Verzenden jullie ook naar België?

Wij verzenden ook naar België. De bezorgkosten hiervoor bedragen ook net als in Nederland 25,= ex btw. Wij hanteren echter geen nul-tarieven. Dit betekent dat u de 19% btw over het product gewoon moet betalen en zelf moet terugvorderen. Wij verstrekken hievoor geen extra informatie of bescheiden.

Moet ik een account aanmaken voor een bestelling?

Nee. U kunt direct uw gegevens invoeren en tot uw bestelling en betaling over gaan.