Hangborden

Hangbord groot - 65 x 13,4 cm

Hangbord groot - 65 x 13,4 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 111,00

Hangborden van Bewegwijzering-binnen.nl

Hangborden van Bewegwijzering-binnen.nl kunnen gebruikt worden om de routing in uw kantoor, bedrijfsruimte of magazijn aan te geven.

Onze hangborden zijn voorzien van een handig systeem om zelf uw eigen tekst op elk gewenst moment te wisselen en gemaakt van geanodiseerd aluminium.
Hangborden in vele soorten en afmetingen

De hangborden zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en hoogtematen, zoals A4, A3 en A6, en hebben een transparant PVC-venstertje. Onze hangborden hebben een stevige, licht gebogen vormgeving en worden geleverd met twee RVS plafondnokken, twee metaalkabels en systeemplafondplaatjes.

Hangborden: multifunctioneel, handig en flexibel

Bosman Letters & Reklame houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met hangborden en andere vormen van visuele communicatiee. Door onze ruime ervaring kunnen wij u een advies op maat geven en zijn onze producten volledig doorontwikkeld. Onze hangborden kunt u dubbelzijdig gebruiken en kunnen ook bevestigd worden aan een systeemplafond.

Levering van hangborden

In de regel ontvangt u de door u bestelde hangborden binnen een week na ontvangst van betaling. De verzendkosten bedragen € 25,- per zending, waarbij het niet uitmaakt hoe groot de zending is.

Staan de door u gewenste hangborden niet op onze website?
Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.


* Verplichte velden