Verwijsborden

Verwijsborden zijn erg belangrijk! Het belang van goede verwijsborden

In het beste geval leidt het ontbreken van verwijsborden tot irritatie en onrust bij de bezoeker van uw kantoor of bedrijfspand. In het slechtste geval kan het ontbreken van verwijsborden leiden tot ernstige problemen, zoals in het geval van een brand of andere calamiteit. Alle reden dus om goed na te denken over plaatsing van verwijsborden in uw werkomgeving!


Verwijsborden afgestemd op uw omgeving

Bosman onderkent het belang van duidelijke en heldere verwijsborden en helpt u graag met de implementatie, productie en levering van een verwijsborden systeem voor uw situatie.

Verwijsborden in vele soorten en afmetingen

Verwijsborden zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u bij Bewegwijzering-binnen.nl terecht voor deurborden, hangborden en wandborden. Deze verwijsborden zijn allemaal multifunctioneel en qua inhoud makkelijk zelf aan te passen.

Onze verwijsborden beschikken over een zelfklevende achterkant zodat ze op elke ondergrond aan te brengen zijn; daarnaast zijn ze voorzien van een handig PVC-venstertje om de papieren inhoud te fixeren. Het systeem is eenvoudig en dus gebruiksvriendelijk, terwijl u aan uitstraling niet hoeft in te leveren.

Professionaliteit in verwijsborden verzekerd

Bosman Letters & Reclame heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de visuele communicatiee en is daarom uw perfecte partner als het gaat om verwijsborden.

Voorbeelden van onze producten ziet u op deze website of in onze showroom in Rotterdam. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie, persoonlijk contact opnemen kan natuurlijk altijd!


* Verplichte velden